Počnite planirati

Želite se osigurati? Počnite planirati…


Svaki pojedinac treba da vodi računa o svom kućnom budžetu i donosi samostalne odluke o ulaganjima u osiguranje, stvarajući na taj način zaštitu od budućih neisvesnih događaja.

Obezbeđenjem informacija i unapređenjem razumevanja usluga osiguranja, razvijate svest o rizicima i stičete veštine upravljanja tim rizicima.

Da bi ste u bili u mogućnosti da donesete adekvatnu odluku o o ulaganjima u osiguranje, a u skladu sa sopstvenim rizicima koji ste izloženi, neophodno je da raspolažete potpunim i razumljivim informacijama. Jedino na osnovu potpunih i razumljivih informacija  možete izvršiti poređenje proizvoda sa kojima se susrećete.

Na tržištu osiguranja postoji izuzetno mnogo produkata, a donetu pravu odluku često je jako teško i zahteva dosta vremena, koje je svima ograničeno.

Mnogi ljudi imaju polovične informacije i često se bez adekvatne analize, odlučuju za prvo ponuđenu ponudu osiguranja. A često, presudan značaj ima najjeftinija ponuda.

Savet…  Pre nego što se odlučite, još jednom dobro razmislite…  Stara izreka „Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari“ se svakako može primeniti u osiguranju!

Proračunajte svoje mogućnosti i adekvatno se informišite…  Počnite planirati…